IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
13:40 | 10 юли 2023
Обновен: 07:45 | 18 октомври 2024

Кола не спря на зебра, пребиха шофьора

Пострадалият е с фрактура на черепа и мозъчен хематом

По материала работи: Ставри Таргов
Кола не спря на зебра, пребиха шофьора

71-годишен полски гражданин е транспортиран снощи за болница „Св. Анна“ в София с фрактура на черепа и мозъчен хематом, след получен удар по главата снощи в Благоевград.

Скандалът и последвалото сбиване е станало към 19.45 ч. снощи на кръговото кръстовище между булевардите „Дж. Баучер“ и „Ал. Стамболийски“.

30-годишен мъж от Благоевград, жена му и дете пресичат на пешеходна пътека с детска количка. Лек автомобил, в който пътуват 71-годишният поляк, жена и мъж от Благоевград едва не блъска тримата с детето на пешеходната пътека.

След като автомобилът спира след пътеката, 30-годишният мъж удря страничното стъкло на колата и го чупи.

Тримата от автомобила излизат и започват да снимат с телефон нападателя, след това младият мъж нанася удар с метален предмет по главата на поляка.

Прегледът в МБАЛ - Благоевград, установява фрактура на черепа и мозъчен хематом на пострадалия, който снощи е транспортиран за неврохирургията на УМБАЛ „Св. Ана“.

Нападателят е задържан с полицейска мярка за 24 часа, по случая са работили служителите на Второ РУ-Благоевград, уведомена е и прокуратурата, съобщава "Труд", като цитира БГНЕС.

Коментари

Комплексар ( преди 1 година )
Всеки може да бие възрастен човек
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 10 rate up comment 20
Чепа ( преди 1 година )
Браво на човека само бой за такива заспали драйвъри
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 27 rate up comment 36
ARHEA ORG ( преди 1 година )
ARHEA ORG майна по кратуната, като идва от Европа и не знае, че се спира не се лети особено срещу 3 членно семейство па макар и българи тоест, нас ни водят 3-то качество материал, малко е отнесъл дъртия. Вие ку роглави, ако бяхте нима нямаше да защитите близките си или, ще ревете на гробищата им? Тук няма политика, но спасени човешки животи! От друго животно, изпуснато върху човеци па макар от български етнос от племето, останало малцинство в собствената си държава от 2005 вече корпорация. Айде
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 14 rate up comment 32
Не много умен ( преди 1 година )
Не се знае какъв е случаят. Ако са се влачили няма причина да ги чака. А този на голям мъж се е направил на старец, комплексарско. Иначе поляците си позволиха да се зъбят на Русия... от тази гледна точка - малко му е... Така че нещата са доста условни...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 33 rate up comment 23
Матрицата ( преди 1 година )
Супер нагли са като седнат зад волана и света е техен.Намерил си е майстора -жалко за момчето,че ще го влачат по съдилищата заради някакъв издухан дядка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 19 rate up comment 37
Лекар ( преди 1 година )
Най-накрая един добър човек. Бий по кратуната!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 19 rate up comment 34
Новини Варна