IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Област Варна
13:13 | 11 февруари 2017
Обновен: 12:28 | 7 септември 2024

Близо 35 000 писма изпратиха от МВР до силистренци

Това е част от информационна кампания за комуникация между полицията и гражданите

По материала работи: Борис Проданов
Близо 35 000 писма изпратиха от МВР до силистренци

Близо 35 хиляди писма изпратиха от МВР до жителите на Силистренска област в рамките на информационна кампания за комуникация между полицията и гражданите, съобщиха от Областната дирекция на МВР В Силистра. 


Кампанията се провежда от полицейските и младши-полицейските инспектори от трите районни управления на Областната дирекция на МВР в Силистра по разпореждане на министъра на вътрешните работи Пламен Узунов, дадено на национално съвещание на ръководния състав на министерството. Специално изготвените бланки съдържат информация за името, длъжността, служебния телефон и адрес на полицейския инспектор, отговарящ за съответната територия, контактите на дежурните части на районните управления и областната дирекция и на дирекциите "Инспекторат" и "Вътрешна сигурност" в МВР. 


Писмата се връчват на управителите на етажната собственост, собствениците, обитателите и ползвателите на самостоятелни обекти в населените места и вилните зони. В срещите си с гражданите полицейските служители не пропускат да напомнят и за съществуващия риск от телефонни измами и начините за предпазване от тях.Очаква се всеки гражданин да знае кой е служителят на МВР, който обслужва района му по местоживеене и да има възможност за бърза и ефективна комуникация с него.

БТА

 

Още по темата: Намаляват противообществени прояви на деца в община Разград

Коментари

Новини Варна