IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Област Варна
14:25 | 15 юли 2015
Обновен: 21:04 | 18 септември 2024

Шофьор от село блъсна 95-годишен дядо

Мъжът е настанен в болница с фрактура на ръката

По материала работи: Златина Добрева
Шофьор от село блъсна 95-годишен дядо

Във вторник сутринта, около 8,20 ч. на ул. "Колони" във Варна, водачът на товарно "Пежо" О.И. на 31 г. от с. Искра, при движение назад, блъска пешеходец – мъж на 95 г. от Варна, който бил зад автомобила.

Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на дясната ръка. Той е прегледан и е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Същият ден около 10 ч., на АМ "Хемус", в района на Девня, в посока Шумен, е станала катастрофа. 44-годишният водач на Л.А. "Опел", от Русе, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия (вода по платното за движение), губи контрол над автомобила и се преобръща по таван между разделителните мантинели. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузия и изкълчване на глезен на ляв крак, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 15,55 ч. във вторник, на пътя между с. Ягнило и с. Белоградец, водачът на "Шкода" с водач С.Л. на 25 г. от Варна, при излизане от десен завой, навлиза в лентата за насрещно движение и блъска "Мазда".
Вследствие на инцидента е пострадал водачът на втория автомобил, мъж на 63 г. от Нови пазар, който получава фрактура на таза, прегледан е и настанен за  лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Новини Варна