IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Област Варна
15:23 | 14 декември 2020
Обновен: 02:20 | 18 септември 2024

2 автомобила изгоряха по време на движение във Варненско

Повреда в спирачките подпали и автобус на градския транспорт

По материала работи: Ставри Таргов
2 автомобила изгоряха по време на движение във Варненско

На 13.11. т.г. около 08:35 часа е постъпил сигнал за пожар в автобус «Соларис», намиращ се на бул. «Княз Борис I». Няма пострадали хора.

Причината за възникване на произшествието е възникнала техническа повреда. Унищожена е спирачна система на автобуса.

Същия ден около 23:10 часа е постъпил сигнал за пожар в лек автомобил «Опел», движещ се по ул. «Страхил войвода». Няма пострадали хора.

Причината за възникване на произшествието е възникнала техническа повреда. Унищожен е целият автомобил. От пожара са засегнати още четири МПС, паркирани близо.

На 12.11. т.г. около 10:30 часа е постъпил сигнал за пожар в лек автомобил «Ситроен», намиращ се на пътя от Долни чифлик за с. Старо Оряхово.

Няма пострадали хора. Причината за възникване на произшествието е късо съединение. Унищожен е целият автомобил.

На 13.11. т.г. около 18:15 часа е постъпил сигнал за пожар в покрива на къща, намираща се в с. Манастир. Няма пострадали хора.

Причината за възникване на произшествието е неправилно използване на отоплителен уред – печка на твърдо гориво. Унищожени са електрически уреди, домакинско оборудване, домашно имущество, покривна конструкция – 70 кв. м.

Коментари

Новини Варна