Варна 17°
fallback
Област Варна
12:13 | 21 юли 2020
Обновен: 14:26 | 26 октомври 2024

Спипаха 23-годишен да кара без книжка нередовен автомобил

Във Варненско шофират масово без свидетелства за правоуправление

По материала работи: Ставри Таргов

На 20.07. т.г. около 15:30 часа в с. Юнак при извършване на полицейска проверка на л.а. «Опел» с 23-годишен водач е установено, че същият управлява МПС, чиято регистрация е прекратена по служебен ред и същото не е регистрирано.

 

Констатирано е също, че мъжът е неправоспособен. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Варна. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 20.07. т.г. около 13:00 часа, в с. Доброплодно при полицейска проверка на мотопед «UVM» с непълнолетен водач от с. Чернево, е установено, че същият управлява МПС, което не е регистрирано по надлежния ред.

 

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор в Районна прокуратура – Варна.

 

На 20.07. т.г. в Девня при полицейска проверка на л.а. «Фолксваген» с 35-годишен водач е установено, че същият управлява МПС, като противозаконно си служи с официален документ, издаден на друг гражданин с цел да заблуди длъжностно лице.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 20.07. т.г. в Дългопол при полицейска проверка на л.а. «Форд» с 30-годишен водач е установено, че същият управлява МПС без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му по административен ред.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 20.07. т.г. в Девня при полицейска проверка на л.а. «Опел» с 66-годишен водач е установено, че същият управлява МПС, без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му по административен ред.

 

По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, съобщават от полицията.

 

Черно море

Автор на статията:
Ставри Таргов
0 коментара
fallback
fallback