IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Община Варна
14:46 | 22 април 2015
Обновен: 08:15 | 24 август 2024

Търсят шеф за "Жилфонд"

Дружеството дълги години бе в процес на ликвидация, но екипът на кмета реши да съживи дейността му отново

По материала работи: Златина Добрева
Търсят шеф за "Жилфонд"

Конкурс за шеф на общинска фирма "Жилфонд" е обявила местната администрация в града, става ясно от сайта на общината. Дружеството дълги години бе в процес на ликвидация, но екипът на кмета Иван Портних реши да съживи дейността му отново.
Всички желаещи да се кандидатират за шеф на "Жилфонд" трябва да имат висше образование и трудов стаж като ръководители поне 2 години. Те трябва да представят и концепция за развитието на "Жилфонд" ЕООД в обем до 10 машинописни страници.
Кандидатите не трябва да са регистрирани като едноличен търговец, да не участват в събирателни или командитни дружества и в дружества с ограничена отговорност. Освен това не могат да са управители, контрольори и членове на контролни или изпълнителни органи на друго държавно или общинско еднолично търговско дружество.
Желаещите за поста трябва да представят и декларация, че не са общински съветници, кметове и зам.-кметове, секретари на община и друго лице, на което със закон или друг нормативен акт е забранено да упражнява такава дейност.
Провеждането на конкурса по документи и събеседването ще се извърши от комисия.

Коментари

Новини Варна