IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Община Варна
14:35 | 30 май 2016
Обновен: 20:25 | 27 септември 2024

Търсят талисман на Европейска младежка столица

Творците имат пълна свобода при избора и визуализацията

По материала работи: Борис Проданов
Търсят талисман на Европейска младежка столица

Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" предвижда изработване на талисман за титлата на града през 2017 г., съобщиха от пресцентъра на сдружението. В инициативата могат да се включат младежи до 29-годишна възраст. Кандидатите трябва да изпратят предложенията си с мотивирана обосновка на info@varna2017.bg, както и да посочат възможност за обратна връзка с тях.


Срокът за кандидатстване е до 9 юни т.г.
 
Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" дава пълна свобода на участниците при избора и визуализацията на талисмана. Постъпилите предложения ще бъдат подложени на гласуване на страницата на Варна - Европейска младежка столица 2017 във фейсбук до 14 юни догодина, а крайният подбор ще е въз основа на събраните преференции от членовете на Управителния съвет на сдружението. Победителят ще бъде публично обявен и ще получи грамота за принос в развитието на младежкия сектор във Варна.

Коментари

Новини Варна