IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Община Варна
10:00 | 4 октомври 2023
Обновен: 04:29 | 27 септември 2024

До 2 седмици асфалтират и отварят ул. "Подвис" във Варна

Приключват довършителните работи по улица "Прилеп"

По материала работи: Ставри Таргов
До 2 седмици асфалтират и отварят ул. "Подвис" във Варна

Приключват довършителните работи по улица "Прилеп" във Варна във връзка с изпълнението на големия ВиК проект. До две седмици изцяло асфалтирана и отворена ще е и улица "Подвис", след което ремонтните дейности продължават на следващия етап.

Tова съобщи Георги Стоилов, заместник-главен инженер на ВиК - дружеството. Той информира, че улица "Прилеп" ще бъде асфалтирана поне до табелата на местността Пчелина.

За неудобството, което създава на трафика, подмяната на водопроводи на улици около бул. "Христо Смирненски", около болниците, Стоилов даде уверение, че ремонтните дейности ще приключат по-бързо.

На кръстовищата с ул. "Подвис" и "Мир" и бул. "Осми Приморски полк" са положени всички инфраструктурни детайли по мрежата, изпитани са и тези участъци на водопроводите. Положени са и първите слоеве на асфалтовата настилка, посочи той.

Надеждите са от ул. "Подвис" до бул. "Осми Приморски полк" до две-три седмици да бъде приключен напълно ремонтът, допълни той.

Радио Варна

Коментари

Анонимен ( преди 11 месеца )
Такива новини не ни интересуват сега защото кмета иска да спечели избирателиПромените в града по улици и площади трябва да се правят когато изборите са далечСега само да спечели избиратели ще отвори асфалтирани улици до две седмици това е нагло
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Гггхххф ( преди 11 месеца )
Такива новини в момента не им обръщаме внимание защото сме преди избори и кмета иска да се покаже а през миналите години когато изборите са далеч не можехме да го накараме да запуши дори и една дупка по пътищата затова Портних да си ходи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна