Варна 17°
fallback
Община Варна
13:47 | 26 май 2020
Обновен: 19:14 | 19 септември 2024

Приемат документи за 3 подзони на „синя зона - широк център“

Платеното паркиране там ще бъде въведено от 1 юли, съощават от общината

По материала работи: Ставри Таргов

От 1 юни започва прием на документи за локално платено паркиране за живущи и юридически лица във връзка с поетапното въвеждане на част от втория етап от „синята зона - широк център“ във Варна, съобщават от общинското предприятие „Общински паркинги и синя зона“.

 

Това се отнася за следните три подзони:

 

-Подзона 8 - включва и се ограничава от бул. "Сливница", бул. "Осми приморски полк", бул. "Цар Освободител" и ул. "Пирин";

 

-Подзона 9 - включва и се ограничава от бул. "Цар Освободител", бул. "Осми Приморски полк", бул."Царевец", бул. "Ген.Колев", бул. "Чаталджа",ул. "Братя Бъкстон" и ул. "Битоля";

 

-Подзона 10 - включва и се ограничава отбул. "Осми приморски полк", ул. "Капитан Рончевски", ул. "Васил Друмев", бул. "Княз Борис I" и бул. "Цар Освободител"   С оглед на извънредната епидемична обстановка и необходимостта от спазване на социална дистанция от ОП "Общински паркинги и синя зона" препоръчват подаването на заявления да става онлайн на адрес: https://www.varnaparking.bg/.

 

Заявления могат да бъдат подавани и в Центъра за административно обслужване на дружеството на ул.“Александър Рачински“ №29;   Подзони 8, 9 и 10 на "синя зона - широк център" се очаква да бъдат въведени в експлоатация на 01.07.2020 г.

 

Черно море

Автор на статията:
Ставри Таргов
0 коментара
fallback
fallback