IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Община Варна
08:01 | 21 март 2015
Обновен: 18:09 | 17 септември 2024

Общината набира младежки проекти

С приоритет ще са дейностите, обвързани с „Варна - Европейска младежка столица 2017”

По материала работи: Златина Добрева
Общината набира младежки проекти

За единадесета поредна година община Варна, дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” - отдел „Младежки дейности”, ще финансира проекти на неправителствени организации и неформални младежки групи. Проектите трябва да обхващат периода от май до октомври, което дава възможност на младежите за полезно, приятно и пълноценно изживяване на лятната ваканция.
Основната цел на програмата за финансиране е осмисляне на свободното време на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива, предприемчивост, креативност и развитие на доброволчеството.
Приоритети тази година ще бъдат дейности, обвързани с подготовката на младежкия сектор  на града за титлата „Варна - Европейска младежка столица 2017”.
С проекти могат да кандидатстват всички организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, и неформални младежки групи, които осъществяват дейност на територията на община Варна.
Кандидатстващите трябва да подадат проектите си в деловодството на община Варна до 9 април.

Коментари

Новини Варна