Варна
fallback
България
17:15 | 4 април 2021
Обновен: 03:29 | 26 октомври 2024

Отчитат висока избирателна активност в ромския квартал в Сливен

Проблеми до следобедните часове в осемте секционни комисии няма

По материала работи: Ставри Таргов

Снимка архив

Висока активност пред секциите, където гласуват живеещите в сливенския квартал „Надежда“. Сериозно напрежение няма. Изчакването пред секциите е не повече от 15 минути, съобщава БНТ.

В основно училище „Братя Миладинови“ гласуват живеещите в сливенския квартал „Надежда“. Разкрити са осем секционни комисии. Желаещите да упражнят правото си на глас изчакват извън училището. На моменти дистанцията между хората се нарушава. Полиция и жандармерия следи за спазването на противоепидемичните мерки.

Създадена е стриктна организация за влизане в сградата на училището. Пред всяка една от осемте секции има най-много по трима изчакващи да гласуват.

Проблеми до следобедните часове в осемте секционни комисии няма. Опасенията на членовете от секционните комисии, че ще се получи струпване се останали напразни.

За кратко в училище „Братя Миладинови“ се повиши напрежението. Представител на една от партиите оспори разположението на машината в една от секциите. Той обвини председателя на комисията, че тайната на вота на гласуващите с машина е нарушена.

Общият брой на имащите право на глас в област Сливен е 172 169.

Автор на статията:
Ставри Таргов
сливен вот кв надежда
0 коментара
fallback
fallback