IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:12 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:15 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Риби

Очаквайте повишение по кариерната стълбица или ласкави отзиви за работата ви от началниците

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Риби

Мечтанието и известното откъсване от реалността няма да попречат на Рибите да направят скок в кариерата си. Очаквайте повишение по кариерната стълбица или ласкави отзиви за работата ви от началниците. Звездите предричат ​​страстен роман за самотните риби. Вярно е, че не трябва да идеализирате и възхвалявате човек, когото познавате малко.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември е много вероятно да преживеете разочарование от хора, които смятате, че познавате добре или че имате по-добър морал и възпитание. Разочарованието ви може да бъде свързано с тяхното желание да се облагодетелстват по някакъв начин от вас или от други ваши близки. Нормално е да възникнат някакви нови задачи или проблеми в ежедневието ви, но като цяло седмицата ще създаде за вас най-различни благоприятни възможности. Ще имате късмет при постигане на важни за вас успехи и цели. Подкрепата на вашите закрилници от Отвъдното ще се усети при една стресова ситуация или някакъв вид инцидент. Може да възникне непредвидено по-голям разход на пари свързан със семейството ви.


Интересно развитие ще имат задачи или задължения на работното ви място. В работата или в бизнеса си може да преживеете различни изненади, които в повечето случаи ще ви дадат нови идеи, ще ви срещнат с нови хора или ще са в основата на различни нови възможности. Бъдете внимателни във финансови отношения, които ще имат връзка с хора, които не познавате лично. Момчетата и момичетата ще успеят да се отърват от стари проблеми, задължения, дълго развиващи се мудни ангажименти и др. Човек, който живее в друго населено място ще ангажира вниманието ви с някакви събития в живота си. Могат да ви тревожат проблемите или здравето на мъж от семейството или от кръга ви приятели. Като цяло отношенията ви с мъже ще бъдат деликатни и ще изискат по-чести компромиси от ваша страна.

Мъжете ще преживеят изненада, свързана с роднина, която няма да ви хареса или ще прежиеете по-емоционално. Може да се разочаровате от обещание или действие, което няма да има възможност да се реализира. Седмицата ще бъде благоприятно време за тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело или с някакъв юридически казус. Жените ще имат възможност да поставят началото на една благоприятна промяна в личен или професионален план. Ще имате всички шансове за успех, но важна роля ще изиграят и вашите активни действия. През тази седмица могат да възникнат неприятности свързани с жени, с ваши или с техни необмислени коментари и действия.
 

Коментари

Новини Варна