Варна 19°
fallback
Хороскопи
00:11 | 26 октомври 2024
Обновен: 15:22 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Водолей

Бъдете готови да приемете предизвикателство или тактично да "отскочите“ от проблем

По материала работи: Слав Велев

Седмицата за Водолеите ще започне с романтични нотки. Тези, с които сте имали приятелски отношения, изведнъж ви признават по-силни чувства. Бъдете готови да приемете предизвикателство или тактично да "отскочите“ от проблем. Работата през тази седмица едва ли ще бъде в центъра на вашите мисли.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще имате възможност да постигнете успехи, следвайки собствената си интуиция. Могат да ви изненадат нови професионални или лични контакти с хора отблизо и далеч. Възможно е някои от плановете ви да нямат възможност за реализация или поне не по начина, по който вие очаквате.  Това не бива да ви разочарова, тъй като понякога съдбата си има свои начини да движи нещата по най-добрия начин. Бъдете внимателни с обещанията, които получавате. Опитайте се да не разчитате изцяло на тях, и винаги имайте резервен вариант. Проблеми в живота на вашите брачни или интимни партньори могат да ги направят докачливи или потиснати. Възможно е да имат нужда от вашата морална или емоционална подкрепа.

Седмицата ще се запомни с благоприятно развитие на планове и дела, свързани с образование, кариера, бизнес или с важни обществени (политически) изяви. Може да планирате или реализирате покупки за подобрение на домашния ви комфорт. Ще възникне необходимост да направите специален жест на човек, който ви е направил важна услуга преди време. Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от някои събития в училище или на работното място. За някои от вас е възможна нова работа, нова позиция или друга неочаквана промяна.

Мъжете ще имат някакви ангажименти с деца или с внуци. Ще имате желание да научите някого на нещо, което вие умеете. Ще създадете някаква специална емоция в живота на човек от семейството ви. Жените нека да бъдат внимателни с евентуални гинекологични или неврологични здравословни неразположения. Ако живеете в общо жилище заедно с други роднини или съквартиранти, то сега могат да възникнат някои нежелани спорове или неприятности. Нови и стари приятели ще са причина да преживеете най-различни емоционални моменти.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 2024 седмичен 28 октомври 3 ноември октомври ноември 28 – 3 водолей
0 коментара
fallback
fallback