Варна 19°
fallback
Хороскопи
00:10 | 26 октомври 2024
Обновен: 15:03 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Козирог

Предстоящата седмица обещава много нови запознанства

По материала работи: Слав Велев

Организирайте сами пътуването си. Без компания? Няма проблеми. Предстоящата седмица обещава много нови запознанства, така че няма да скучаете, докато пътувате. Кой знае, може би ще срещнете човек с подобно мислене и ще започнете романтична връзка. Когато общувате с началниците си, опитайте се да бъдете максимално тактични и учтиви. Не изостряйте възникващите конфликти, заемете позицията на миротворци и можете да избегнете дългосрочни проблеми. През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще търсите някакъв специален смисъл, умисъл в действията или решенията на ваши роднини. Възможно е те да имат честни и открити намерения, да ви помогнат да постигнете нещо в живота си, или да имат нужда от вашата помощ за да реализират своя цел. Информация или новини, свързани с приятел, ще бъдат повод за разговори с други приятели или роднини. Седмицата носи ново познанство с човек, на когото не бързайте да му се доверявате, независимо колко естествен, добросърдечен или приветлив изглежда. Ще имате повод да се радвате на конкретни успехи, събития или събирания, но специална емоция ще преживеете около разрешаването на важен за вас проблем.

Ще преживеете или ще се облагодетелствате от успех на близък човек, най-вероятно от вашето семейство. Може да постигнете важни резултати и успехи, благодарение на някои нови познанства от предишната или от тази седмица. Момчетата и момичетата ще имат благоприятно време за развитие на планове или дела свързани с пътуване и с хора от близо и далеч. Любовните ви преживявания ще са интересни, но не се страхувайте да показвате чувствата си. През тази седмица ще бъде добре да обмислите как да се възползвате най-добре от един шанс или късмет, който ще се появи за вас през тези седем дни.

Мъжете емоционално ще имат своите върхове и спадове в настроението. Ще бъде важно да останете стабилни, без прибързани реакции. Така ще се зарадвате на важни за вас успехи и реализирани планове. Това ще бъде важно и за любовния ви живот.  В работата си жените ще преживеят интересна ситуация свързана с колеги или с клиенти. Ако работата ви е свързана с продажби, то приходите ви ще са по-малки, но вина за това може да имате и лично вие. Намерете нови идеи, с които да привлечете клиенти или да увеличите продажбите си. Ако работата ви е свързана с финанси, през тази седмица ще имате възможности да докажете своите способности или да реализирате ваша идея.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 2024 седмичен 28 октомври 3 ноември октомври ноември 28 – 3 козирог
0 коментара
fallback
fallback