IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:09 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:18 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Стрелец

Звездите Ви предричат ​​неочаквано забогатяване

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Стрелец

Звездите предричат ​​неочаквано забогатяване на Стрелците. Може би ще спечелите от лотарията или ще сключите сделка. Не се страхувайте да се разделите с парите си; следващата седмица е благоприятна за продуктивни инвестиции.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще възникнат по-големи разходи, като някои от тях ще се окажат ненужни, непланирани или прибързани. Това ще създаде известно затруднение или напрежение предимно в семейните ви отношения. Избягвайте да се обвързвате с финансови договори, споразумения и обещания. Като цяло, тази седмица може да се окаже много интересна и динамична като развитие за вас. Възможностите за развитие или за постигане на някакъв успех ще се появяват внезапно и ще изискват бързи действия за да уловите шансовете си. Ще възникне възможност за кратковременен или еднократен ангажимент, който ще ви донесе допълнителен доход.

Седмицата вещае важен ангажимент или събитие с роднина или приятел. Ще имате различни срещи, чрез които ще получите  интересна информация, полезна или важна за вашите собствени дела. Предстои ви да научите тъжна новина за добре познат човек. Момчетата и момичетата ще трябва да се съобразят с необходимостта да се направят важни разходи свързани с друг човек от семейството. Здравето – както вашето, така и на близък човек – ще изиска внимание и грижи. Отношенията ви с хора, с които ще имате контакти през тези седем дни, ще са непредсказуеми. Има вероятност от възникване на авария или повреда в дома, която някой ще приеме несериозно в началото.

Мъжете може да бъдат наранени от действията на хора, които ще се опитат да се възползват от тях по некоректен начин, с различни манипулации или хитрости. Подобни преживявания определено ще ви изненадат неприятно. Ще преживеете кражба, загуба поради разсеяност, невнимание, прекалено самоувереност при шофиране или друг вид инцидент. Въпреки, че сега едва ли ще постигнете някакъв значим напредък в личния си живот, това ще бъде благоприятно време за организиране на ваши бъдещи планове. Жените ще са любвеобилни, чувствителни и сантиментални през тези седем дни. Ще искате любов и ако няма кой да ви я предложи, сами ще си я потърсите. Пътуванията ще ви срещнат с интересни хора и ще оставят специални спомени. Ако провокирате конфликт, той ще създаде поредица от други проблеми и неприятни ситуации. Дайте време на нещата да се случат по естествен път.

Коментари

Новини Варна