Варна 18°
fallback
Хороскопи
00:08 | 26 октомври 2024
Обновен: 15:12 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Скорпион

Седмицата е подходяща за установяване на дългосрочни контакти

По материала работи: Слав Велев

Седмицата е подходяща за установяване на дългосрочни контакти. Вашата дипломатичност и умение да се измъквате от трудни ситуации ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Не бъдете откровени с колегите, запазете неутралитет в разговори, които не са свързани с преките ви служебни задължения.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще възникне напрежение или неочакван проблем с човек, който трудно ще може сам да намери изход от сложна ситуация. Най-вероятно това ще бъде ваш роднина или близък приятел. Отношенията ви с млади хора ще са динамични и ще варират в различните крайности. Бъдете внимателни и избягвайте шумни компании, публични прояви и обществени мероприятия. Ще имате благоприятно време за работа с жени или производство/услуги насочени към клиенти-жени. Седмицата ще бъде благоприятна за тези, които търсят нова работа или рекламират свой нов продукт, идея, дейност и др. Бъдете по-внимателни при покупка на материални вещи, дрехи или стоки за бита. Не се впечатлявайте от промоции, а търсете качество и гаранция.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за продажба на скъпоструващи вещи или имот, за които има вероятност да получите по-малко пари от реалната им стойност. Може да се зарадвате от благоприятното развитие на ваши планове и цели, ако тяхната организация е свързана с мъдри и реалистични решения от ваша страна. Ще имате успех в развитието на съдебни или юридически дела. Може да очаквате и предложение за доходоносна дейност. Момчетата и момичетата ще преживеят приятни емоции с приятели, с които ще имат на живо или онлайн срещи и разговори. Особено впечатление ще ви направи ваш връстник. Ще насочите вниманието си към срещи и разговори с мъже по делови, семейни или финансови въпроси.

Мъжете ще търсят повече информация относно това, което достига до тях като новина, предложение и т.н. Няма да сте склонни да приемате нещата на доверие, защото знаете много добре, че зад видимото има много невидими неща. Дори това, което ваши приятели или близки ви споделят, ще проверявате или ще си давате време за размисъл. Не че сте мнителни, страхливи или недоверчиви, а искате да бъдете по-предпазливи. Жените ще имат доста семейни и домашни задачи. Разпиляването на времето ви с неща, които са по-скоро са важни за вашите приятели или съседи, няма да ви бъде от полза. Тази седмица ще изиска от вас стриктна организация на домашните ви дела и чак след това на всичко останало. Съхранете сами себе си от усложнения и неприятности.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 2024 седмичен 28 октомври 3 ноември октомври ноември 28 – 3 скорпион
0 коментара
fallback
fallback