Варна 19°
fallback
Хороскопи
00:07 | 26 октомври 2024
Обновен: 15:23 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Везни

Спрете да се тревожите относно вземането на правилните решения

По материала работи: Слав Велев

Везните, които са завладени от съмнения, трябва да се опитат да успокоят вътрешния си критик. Помнете, който върви, ще овладее пътя. Днес може да не сте на върха на Олимп, но се движите в правилната посока. Спрете да се тревожите относно вземането на правилните решения. Не забравяйте, че ние винаги избираме най-добрия вариант за нас и ако нещо го няма, тогава нещо още по-добро ще заеме негово място.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ви предстоят разговори или ангажименти от финансов характер, свързани предимно с близки хора. Действията ви могат да предизвикат необходимост от размисъл или вземане на някакво решение. Може да отложите поради различни причини предварително уговорена среща или ангажимент. В същото това време обаче е възможно да срещнете някой, с когото не сте се виждали от дълго време. Ще получите най-различни любопитни или важни за вас новини свързани с хора от кръга ви приятели. Може да получите покана за гости или да ви бъде споделена информация, която ще бъде полезна за вашия дом или за семейството ви. Седмицата ще бъде благоприятна за хармонизиране на семейните ви отношения – ще намерите начини да изгладите противоречията с брачния си партньор.

Някои от вас ще се зарадват на придобивка, която ще получат чрез родител. Момчетата и момичетата да бъдат внимателни, тъй като има знак за един неприятен спор, който може да прерасне в конфликт с неясно развитие. Тази седмица ще бъде благоприятно време да разчистите свои стари проблеми или ангажименти. През тези седем дни ще имате късмет в подобни действия. Ще успеете да излезете благополучно от една стресова ситуация или инцидент.

Мъжете ще имат нужда от повече внимание. Ще ви бъде приятно да получавате комплименти както от хора, които обичате, така и от хора, които са специални за вас. Това е важна седмица за стабилизиране на вашето емоционално състояние, ако това е възможно. Новите романтични запознанства, създадени през тази седмица, могат да изглеждат специални, но всичко ще зависи от тяхното индивидуално развитие. Жените ще се изправят лице в лице с някои неприятни проблеми или ситуации, свързани с пари. Ще се наложи да реорганизирате бюджета си, да търсите нови източници на доходи или да направите други някакви ограничения в начина си на живот. През тази седмица могат да възникнат ситуации свързани с наследствена пенсия, наследство, имущество на починали или на възрастни родственици и др.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 2024 седмичен 28 октомври 3 ноември октомври ноември 28 – 3 везни
0 коментара
fallback
fallback