Варна 18°
fallback
Хороскопи
00:06 | 26 октомври 2024
Обновен: 15:24 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Дева

Това е отличен период за установяване на контакти

По материала работи: Слав Велев

Това е отличен период за Девите за установяване на контакти. Добър момент за получаване на допълнително образование. Седмицата е подходяща за решителни действия. Признайте любовта си, завържете запознанства, направете първата крачка, защото тази седмица ще получите пълно приемане от другите.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще ви трябва повече време да разрешите вече възникнали проблеми в семейството си. Вероятно те са причинени от други хора или са възникнали заради тях. Вмешателството на външни лица в брака или в семейството ви не е от днес, но е дошъл моментът да го преустановите, тъй като създава постоянно напрежение и конфликти. Ще планирате няколко важни професионални или бизнес ангажименти, които ще успеете да реализирате и приключите по най-добрия за вас начин. Среща или едно ново познанство ще има с какво да ви зарадва или обогати като знания. Може да преживеете приятни изненади в работата си или в професионалните си отношения. Възможни са събития, свързани с появата на нови колеги, ръководител, клиенти, бизнес партньор и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за лечение и за разрешаване на проблематични лични или любовни отношения. Бъдете по-активни в контактите си, бъдете по-откровени в разговорите си с други хора. Момчетата и момичетата ще запомнят тази седмица със събитие или динамични контакти предимно с жени. Може да възникнат ангажименти и задължения към близка жена: баба, майка, сестра и др. Не е изключено събиране в семейството свързано с жена.

За мъжете виртуалните срещи и разговори ще са динамични, защото така ще споделят с роднини и приятели събития от своя или техния живот. Могат да настъпят някои нежелани промени там, където работите или с това, с което сте ангажирани. Причините за това могат да бъдат най-различни, както и съответните последствия. Доколко те ще ви засегнат пряко е строго индивидуално, но вероятно това са събития, които дори вече имат някакво развитие. На жените през тази седмица ще им се наложи да помогнат на близък човек, който изживява трудни моменти в нейния живот. Като цяло, периодът ще бъде благоприятен за вас, тъй като с лекота ще постигнете важни успехи за семейството си или ще имате специални преживявания в любовта.

Автор на статията:
Слав Велев
зодии хороскоп Седмичен хороскоп всички зодии звезди Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 2024 седмичен 28 октомври 3 ноември октомври ноември 28 – 3 дева
0 коментара
fallback
fallback