IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:05 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:08 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Лъв

Опитайте се да правите умни покупки

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Лъв

Тази седмица ще ви донесе приятни неприятности. Умейте да покажете спестовност, въпреки че съдбата ще ви поднесе изкушения да харчите пари. Опитайте се да правите умни покупки. Спрете да се занимавате с прекалени опити да ухажвате началниците си, вече сте забелязани и оценени. Чувствайте се свободни да поемате нови проекти и да вървите към целта си с пъргавината на лъв.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември ще ви разочароват някои събития или действия от страна на близък човек и дори могат да бъдат причина за раздяла. Ако имате определени очаквания за финансовите си дела, то пригответе се за забавяне или отлагане поради различни причини. Избягвайте да харчите пари извън това, което реално можете да си позволите. Може да имате интересни и положителни преживявания с жена от кръга ви роднини, която ще пътува през тази седмица или живее в друго населено място.


Като цяло, събитията през периода ще минат нормално за вас, без някакви особени сътресения. Дайте достатъчно време на всяко едно нещо да се развие по естествен начин и не насилвайте собствената си съдба. Момчетата и момичетата ще имат лични поводи за радост. Не са изключени неочаквани пари или допълнителни приходи в бюджета ви. Смело реализирайте идеите си, особено ако са свързани с вашето образование, работа или с друга дейност. Може да бъдете изненадани от нечии подли, користни или злонамерени действия.

За мъжете тази седмица носи интересни новини, които ще успокоят някои ваши тревоги или притеснения. Това ще бъде благоприятно време за възстановяване на прекъснати поради различни причини лични или професионални отношения. Интуитивно ще намирате правилни решения и правилни действия в сложни или неясни ситуации. Жените ще преминат през седем дни, в които ще направят интересни, а понякога и смели планове за бъдещето си. Ще сте много по-склонни да се вслушвате в съветите или идеите на мъж, който най-вероятно ще бъде по-голям от вас. През тази седмица ще имате желание за развитие и растеж, променяйки различни неща в живота си, които вече приемате като остарели или не работещи в настоящето ви.
 

Коментари

Новини Варна