IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:04 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:20 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Рак

Изхвърлете условностите и оставете сантименталността си да излезе наяве

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Рак

Тази седмица директно благоприятства срамежливите и чувствителни Раци да погледнат по нов начин на света около тях. Изхвърлете условностите и оставете сантименталността си да излезе наяве. Кажете на близките си колко много ги обичате, въпреки че те вече го виждат така, въпреки престорената ви недостъпност.

През седмицата от 28 октомври до 3 ноември могат да ви натоварят емоционално и психически някои битови проблеми или неочаквани имуществени ангажименти. Възможно е те да са плод на ваша заблуда, грешка или невнимание. Внимавайте какви покупки правите, на каква цена и с какво качество. Седмицата ще бъде важна за развитието на любовни отношения, като това особено е важно за несемейните представители на този зодиакален знак. Новите познанства ще са вълнуващи и интересни, а създадените такива ще имат развитие, което ще ви даде по-голяма яснота, за бъдещето на вашите отношения. Тази седмица ще благоприятства вземането на важни решения свързани с любовния ви живот.

Ще имате контакти с човек, който живее в друго населено място и с когото се познавате лично – роднина, приятел или друг познат. Ще ви зарадва разговор или действие от страна на близък човек, което ще има благоприятно въздействие върху вашите планове или отношения. Момчетата и момичетата ще имат късмет в своите лични или професионални дела. Мнозина ще правят планове за близкото си бъдеще, за срещи или действие, с които ще се ангажират в близките седмица-две. Очаквайте интересни преживявания с ваши връстници или с други близки до вашата възраст хора.

Много неочаквани събития и преживявания носи тази седмица за мъжете. Понякога ще ви се струва, че някои неща не се случват на вас, а че сте само зрители или че не можете да контролирате нищо в живота си. Възможности за допълнителни доходи ще възникнат, но дали ще се възползвате от тях ще бъде строго индивидуално. Не всеки ще иска да се лиши от комфорта си и да се ангажира с повече работа. Жените ще запомнят тази седмица с бавно движение, слабо или почти никакво развитие на своите лични или професионални планове. В един момент ще разберете че това е най-добро за вас, тъй като ще ви позволи да видите по-внимателно някои детайли или да изчакате търпеливо развитието на някои други събития. Внимание ще изискат лични или служебни отношения с колеги, клиенти или ръководители.
 

Коментари

Новини Варна