IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:03 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:14 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Близнаци

Представителите на този знак трябва да си отдъхнат малко и да спрат да поемат отговорност за всички и всичко

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Близнаци

Представителите на този знак трябва да си отдъхнат малко и да спрат да поемат отговорност за всички и всичко. Това е особено вярно в сферата на работата. Дайте си време да дишате и се съсредоточете върху семейните и приятелските ценности. Тази седмица би било подходящо време да подредите нещата си и да се отървете от ненужните боклуци. И не смейте да давате воля на непостоянството си, изгледайте го докрай! Посветете уикенда си на самообразование и хобита.

През седмицата от 27 октомври до 3 ноември се постарайте да намерите разумно разрешение на противоречия с хора, които са ваши колеги, клиенти или партньори в някаква дейност. Благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела с представители на различни институции, организации, банка и др. Мнозина от вас ще направят предварително планирани покупки, свързани с човек от семейството. Трудно ще реализирате свои работни планове, тъй като различни обстоятелства ще ви създадат затруднения. Възможно е отношението на колеги, клиенти или ръководители да ви обиди или разочарова. Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело ще възникнат неочаквани ситуации.

През тези седем дни разкриването на една интрига или клевета, която ви засяга пряко ще бъде причина за възникване на неприятности в отношенията ви с хора, с които имате ежедневни контакти. Момчетата и момичетата ще имат посещение или ще присъстват на събиране с връстници. Ще се зарадвате за нещо в дома си. Ще ви се наложи дипломатично да се измъкнете от една неловка ситуация или конфликт с непознат човек. Роднини, с които не живеете под един покрив ще изискат внимание.

Мъжете ще бъдат принудени да вземат трудни решения или да направят трудни промени, за които не са готови. Обърнете внимание на ангажименти със съдебна или юридическа дейност. Здравето ви също ще изиска грижи и внимание, особено ако имате неизлекувано или хронично заболяване. Жените ще се сблъскат с невъзможност да реализират планове и желания, което ще се отрази негативно върху настроението и самочувствието им. Отношенията ви с жени ще са сложни и непредсказуеми, емоционално натоварващи ви, изискващи много повече такт и дипломатичност. Пазете личните си вещи, телефон, банкови карти и всякаква друга важна, конфиденциална информация.

 

Коментари

Новини Варна