IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
00:02 | 26 октомври 2024
Обновен: 13:18 | 26 октомври 2024

Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Телец

Не се страхувайте да опитате нещо ново, не отказвайте интересни запознанства

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп 28 октомври – 3 ноември 2024 - Телец

Истински заредена седмица предстои за Телците. Всички онези, които скромно криеха своите таланти и способности, страхувайки се да не бъдат неразбрани и осмивани - дойде вашият ред. Въоръжете се с увереност (звездите знаят, че нямате такава) и покажете себе си. Не се страхувайте да опитате нещо ново, не отказвайте интересни запознанства. Идеален период да си намерите хоби или да смените сферата на дейност.

През седмицата от 28 октомври до 3 ноември мнозина ще се зарадват на покупка, придобивка или подарък, която ще получат от човек извън дома си. Ще имате късмет в работа или бизнес, което ще ви донесе по-добри резултати или печалби. През тази седмица за вас ще бъде важно финансовото ви стабилизиране. Добре е обаче да знаете, че границата между успеха и загубата ще е много малка и всичко през тези дни ще зависи от натрупаните досега опит и умения. Следвайте правилото днешните задачи, да не оставяте за утре, защото утре животът ще ви поднесе нови задачи. Така рискувате да се натоварите с повече неща, отколкото ще можете да свършите.

Любовният ви живот ще бъде интересен, с някои специални преживявания, особено ако имате партньор, който в момента пътува или работи в друго населено място. Бъдете внимателни с личните си вещи и се пазете от кражба или загуба. Разговор или събитие с мъж ще ви накара да се замислите върху собствените си действия или начин на живот. Момчетата и момичетата може да се наложи да се погрижат за здравето на близък човек. Трудно ще комуникирате с други хора и от вас ще се изиска много по-голямо търпение или компромиси, за да съхраните хармонията и мира около себе си. Но пък ще сте обнадеждени за бъдещето си поради възникването на нови планове, идеи и възможности за развитие. Ролята на близък родственик ще има важно значение за вас.

Мъжете, ще бъдат изненадани от развитието на някои събития или отношения през тази седмица. Ще сте склонни да търсите скрит смисъл в тях, да се ровите в детайлите, да водите емоционални разговори. Седмицата носи много информация от близо и далеч, която ще се наложи да селектирате добре, за да не се окажете под влиянието на фалшиви новини или клюки. Жените ще имат нужда от повече внимание през тази седмица, да бъдат харесвани, ухажвани и обичани. Поради тази причина ще отделите повече внимание на външния си вид и ще сте склонни да похарчите пари за това. Професионалните ви или бизнес ангажименти също ще имат важно значение както за собственото ви самочувствие, така и за постигането на важни успехи. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова работа, нови възможности за изяви и др.

Коментари

Новини Варна