Варна
fallback
Хороскопи
02:12 | 19 октомври 2024
Обновен: 00:38 | 20 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Риби

Периодът е силно трансформиращ за вас, а случващото се отразява на вашето финансово състояние

По материала работи: Александър Дечев

Периодът е силно трансформиращ за вас,  а случващото се отразява  на вашето финансово състояние  и бъдещи перспективи на развитие.  Всичко това е тясно свързано с подкрепа  и одобрение от страна на хора и институции,  които влияят. Водеща цел може или трябва да бъде да оздравите контакти,  които допринасят за благоденствието ви.

Същевременно,   вашите интереси могат да бъдат застрашени от контакти,  които са способни да ви нанесат щети. Бъдете нащрек,  доверявайте се на интуицията си,  бъдете изрядни във финансови документи и не само,  за да се предпазите от някои неприятни изненади.

В оптимален случай- дистанцирате се от хора и обстоятелства,  които могат да ви нанесат щети.  Мнозина ще действат стратегически и ще излязат победители.

Вашите обществени позиции-  в колектив и не само,  ще се променят според това-  с кого обединявате усилия,  може да допринесе за благоденствието ви.

Ако конкуренция или дори недоброжелатели са твърде силни,  тогава вие ще прелистите нова страница,  ще се преместите наново и по-благоприятно за вас място.

Демонстрирате най-доброто от себе си,  то е забелязвано и оценявано по достойнство. В обективно динамична и сложна обстановка- напред и нагоре ви дърпа висока квалификация или пък общуване с хора извън близкото и традиционно обкръжение.

Налага се да обръщате повече внимание на близки хора,  да ги подкрепяте морално и материално.  Все пак не е изключено известно напрежение и конфликт на интереси,  опитайте се да ги изчистите,  за да не им позволявате да се провлачва дълго и в бъдеще.

Повишени разходи са доста вероятни,  нека да бъдат полезни инвестиции.

Бъдете изрядни  при взаимодействието с финансови институции- банки,  данъчни и застрахователни дружества,  но не поемайте излишни рискове,  в момента не е подходящ  за крупни инвестиции.  Повишени разходи са доста вероятни,  но е добре да ги обмисляте внимателно.

Бъдете на щрек и при уреждане на наследствени дела,  ако това ви интересува.

Усилва се необходимостта да увеличавате вашите знания и квалификация,  така че е да превъртите предизвикателства в полза,  за да надскочите успехите си или да се измъкнете от сложни ситуации.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 21 октомври - 27 октомври риби
0 коментара
fallback
fallback