IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:11 | 19 октомври 2024
Обновен: 22:30 | 19 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Водолей

Вероятно е добре да пренаредите приоритетите си по важност, така че да не бъдете прекалено натоварени

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Водолей

Вероятно е добре да пренаредите приоритетите си по важност, така че да не бъдете прекалено натоварени, да обърнете внимание на себе си,  на чувството си за щастие, дори физическо здраве и по-добър тонус. Понякога това ще изисква да оставите в миналото всичко, което е вредно, токсично, изживяло своето време, от конкретни задължения- служебни, ежедневни, до връзки, които нямат място в бъдещото ви развитие.

Мнозина ще изпитат нужда да се измъкнат от вид статукво, да допуснат нови и по-широки възможности- чрез конкретни хора и обстоятелства, които допускат.

Хора стоящи далеч от вас, включително далечни роднини- обсебват вниманието ви, а понякога ще имат превратно отражение върху бъдещи перспективи на развитие.

Някои от вас ще се справят със спорни и дори юридически казуси, но трябва да са готови да воюват и да бъдат по-настойчиви, да използват всякакви средства, за да не загубят.

Тества се устойчивостта на работното място. Ако не можете да отговорите на нови и повишени изисквания, променен ръководен състав или необходимост да повишите квалификацията си, тогава вероятно ще прекратите договори и ще си потърсите нова работа.

Препоръчително е да се пазите от конфликти на работното място, които могат да се провлачат дълго и със съответните последици…

Бъдете внимателни към здравето си.

Оформя се шанс да стабилизирате доходите си или пък да се доберете до дългосрочни такива.

Имате приятели, приятна компания, на която можете да разчитате и да се разтоварите.

Любовта е хладна, практична или на заден план.

Коментари

Новини Варна