IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:10 | 19 октомври 2024
Обновен: 22:21 | 19 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Козирог

Периодът е важен за вашето кариерно развитие

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Козирог

Периодът е важен за вашето кариерно развитие,  а то е като "скачени съдове“ за важни за вас хора, влиятелни личности,  шефове,  партньори лични или делови.

Изглежда,  че ще трябва да проявявате повече гъвкавост,  така че да се справяте с по-високи изисквания и очаквания  или пък да получите шанс да превъртите предизвикателства в полза. Все пак е полезно да се пазите и от недоброжелатели, дори врагове,  да не водите битки, които не можете да доведете до победен край.

Вие или ще преодолеете предизвикателство, което е в лицето на конкретни личности, конкуренти и т.н., или ще прелистите нова страница,  за да се установите на друго и по-перспективно място.

Ако темата не е свързана с кариера, тогава пряко засяга партньорски отношения, лични и делови. Дребни действия имат широко отражение и точно сега е моментът да въздействате на всичко това.

Вашата социална активност ще расте, а вие ще се устремите към възможността, необходимостта да получавате по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, хора, които въздействат на бъдещи перспективи на развитие. Мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, ще могат да разчитат на подкрепа от определени личности, които са се доказали във времето като надеждни и не са от „вчера“. Продължавате да правите чистка на обкръжението си, остават само лоялните личности…

Вашите чувства се ревизират или преминават през своеобразен катарзис. Всичко това рефлектира върху партньорските ви отношения и нека това да е повод да ги оздравите, като проследите причинно-следствени връзки, отстраните слаби звена, ако забележите такива…

Комуникацията е повод да стигате до дъното на истини, а това е верен ориентир, така че да изберете оптимално позитивна за вас посока.

Коментари

Новини Варна