Варна
fallback
Хороскопи
02:07 | 19 октомври 2024
Обновен: 00:43 | 20 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Везни

Волево можете да преодолеете много или всичко

По материала работи: Александър Дечев

Волево можете да преодолеете много или всичко. Много е важно обаче, в каква посока ще завъртите „колелото на Съдбата“. Все още и докато Слънцето е във вашия знак- вие направлявате „житейския си кораб“. Сега това е предизвикателно събитие, но желанието е значимо и действа като генератор на енергия, мощен импулс, който може да ви направи победители.

През втората част от седмицата надделява практичността, сменяте подхода, действате по-практично.

Предстоят ключови промени, които могат да се отразят на дома, семейството, недвижимо имущество и местоживеене. Тази тенденция ще ескалира в значима степен и през ноември, а вие ще трябва насочвате внимателно, защото преобразуванията са дълготрайни.

Хубав период да подействате добре на доходите си, да ги стабилизирате. Можете да утвърдите авторитета си в колектив, на работното място или да заемете по-престижна длъжност.

Залагате на вашата убедителност, когато комуникирате с околните, така че да получите желаното, а ентусиазмът ви ще бъде заразителен, отключващ възможности.

Чувате приятни новини или се радвате на повече разбиране от околните.

В любовта- вероятни са разяснителни разговори, вземане на решения и крайната дума често ще е вашата.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 21 октомври - 27 октомври везни
0 коментара
fallback
fallback