IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:06 | 19 октомври 2024
Обновен: 22:06 | 19 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Дева

Водеща тема за повечето от вас е финансовото състояние, което трябва да се стабилизира

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Дева

Водеща тема за повечето от вас е финансовото състояние, което трябва да се стабилизира. Ако определени договори са изчерпани, тогава ще ги прекратите.

Някои от вас ще трябва да инвестират в бъдещето си, други в собствен бизнес, любими хора. Помислете внимателно кое-колко струва и дали си заслужава цената. През целия период ще бъдете в такава дилема, а тя ще определи много или всичко за бъдещи перспективи на развитие, благоденствие и т.н.

Пазете се от по-агресивни конкуренти, които могат да ви нанесат щети. Избягвайте недоразумения и спорове с хора, които влияят на материалното ви състояние, дори и да сте предизвикани. Все пак ще прекратите контакти и финансови договори, които само ви напрягат и/или са изчерпани…

Повечето от вас имат личност до себе си, която ги подкрепя силно. Хубав период за оздравяване на партньорски отношения. Мнозина ще се чувстват най-щастливи у дома, сред близки и доказали се вече личности.

Коментари

Новини Варна