IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:04 | 19 октомври 2024
Обновен: 22:15 | 19 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Рак

Представяте се отлично на работното място

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Рак

Марс от вашия зодиакален знак ви подтиква да воювате, да защитавате интересите си. Тази мощна енергия мнозина ще я концентрират върху партньори, лични или делови, а понякога и върху близките, дома и семейството. Внимавайте да не се преминат определени граници, така че да предизвикате различен от желания, очакван резултат.

Може да се въвлечете в битки, които ще водите дълго и не е сигурно - кой е по-силен, дали ще можете да победите. Така че избирайте внимателно опонентите си.

В друг случай недоволство или неудовлетворение може да се изсипят върху близки и любими хора. Ако липсва гъвкав подход, тогава последиците пак така ще са дълготрайни, трудно възстановителни или дори може да размислите, ако не веднага, то през следващите 2-3 месеца. Опитайте се да гледате в по-дългосрочна перспектива, като обхващате цялостна картина, за да не се „изгубите“, образно казано.

Представяте се отлично на работното място и ако прекарвате повече време навън, това може да разтовари доста от напрегнатата енергия. Опитайте се да сте сред приятели, природата или пък на работното място, в повече часове.

Коментари

Новини Варна