IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
02:03 | 19 октомври 2024
Обновен: 22:36 | 19 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Близнаци

Мможете да се стремите да заемете управленски пост

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Близнаци

Повечето от вас са се концентрирали да постигнат желание, което извира от душата им като цел, обсебваща съзнанието. За всеки това е различно. Например - можете да се стремите да заемете управленски пост. Някои от вас ще се концентрират върху собствен бизнес. Вероятно любовта обсебва вниманието ви? Каквото и да е, звездите все едно ви поставят за задача да прецените- дали си заслужава цената и дали можете, искате да я платите…

И така, можете да удържите, подобрите сърдечни връзки като инвестирате в тях- време или пари, но можете и да ги прекратите, ако прецените, че това ви нанася само загуби. Подобна е ситуацията и в делови контакти и там могат да се изострят доста контактите поради противопоставяне на интереси, ескалиращи дори до конфликти. Всъщност, периодът е благоприятен да прекратите връзки и договори, които са проводник на загуби, за ликвидация на дългове, подялба на имущество, понякога това ще се налага по външни причини, а това пряко ще рефлектира върху онова, което имате-общо.

Не поемайте излишни финансови рискове. Бъдете внимателни с инвестиции, взаимодействие с банки и данъчни…

Ежедневието става все по-динамично и натоварено през втората част от периода, но ви дава възможност да утвърдите авторитета си на работното място.

В любовта- повечето от вас се радват на добронамереност и разбиране от отсрещната страна или поне- не ви лисва внимание…Хубав момент за укрепване на любовни отношения.

Коментари

Новини Варна