Варна
fallback
Хороскопи
02:01 | 19 октомври 2024
Обновен: 00:22 | 20 октомври 2024

Седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 2024 - Овен

Вероятно ще имате усещането, че се налага да воювате за вашите интереси

По материала работи: Александър Дечев

Вероятно ще имате усещането,  че се налага да воювате  за вашите интереси  и на практика да е точно така. Все пак  успехите ви зависят от подкрепа и одобрение,  които можете или трябва да получите от страна на личности,  които влияят на бъдещото ви развитие, обществено положение. Дори и да се налага да правите някакви компромиси,  за да продължите напред- вие трябва да получите съгласие,  да си сътрудничите,  да обедините усилия,  така че да се справите с всякакви предизвикателства и да продължите напред.

 Тества се вашата гъвкавост в отношенията  в името на една конкретна цел,  вие ще прецените как да реагирате.

Не е лесно да владеете емоциите си  и лесно се въвличате в  по- остри спорове,  борба за власт,  дори конфликти. Пазете се от противопоставяне,  което може да се провлачи дълго  и да има отражение  върху социалния ви статус,  кариерно развитие,  вид стабилност на различни нива…

Общи и обогатяващи цели ще бъдат много полезни,  опитайте се да ги създадете или укрепите с важни за вас хора.

Отсрещната страна ви влияе толкова силно,  че понякога ще предизвиква „ разместване на пластовете под краката“,  рязък завой,  прелистване на нова страница. Това може да се отрази,  както на кариерното ви развитие,  така и на семейни отношения. Всъщност,  двете силно ще си въздействат- едното ще се отразява на другото и обратно.

В дома ви ескалира  своеобразно състезание,  което може да изрази в противопоставяне и недоразумения. Можете да изиграете тази енергия по оптимално добър начин  като се захванете с ремонти или друг тип инициативи,  които ще допринесат за общия комфорт и хармония у дома.

Спорни въпроси,  които касаят имотни казуси или местоживеене също ще преминат през някаква по- остра фаза,  придържането към вид дипломатичност- пак така ще е ключът към това да наклоните везните във ваша полза,  все пак сме в сезона на Везните и  трябва да се придържаме  към правилата и изискванията на този зодиакален знак.

Слънцето преминава в Скорпион на  23 октомври-  ще се променят стратегиите,  но не и целите.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 21 октомври - 27 октомври 21 октомври - 27 октомври
0 коментара
fallback
fallback