IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
00:02 | 17 октомври 2024
Обновен: 19:30 | 17 октомври 2024

Хороскоп за 18 октомври 2024 - Телец

Днес ще усетите прилив на творческа енергия

По материала работи: Слав Велев
Хороскоп за 18 октомври 2024 - Телец

Днес ще усетите прилив на творческа енергия. Ако сте се чудили кога да се захванете с ново хоби или да направите нещо креативно, моментът е настъпил. Освободете въображението си и се отдайте на това, което ви вдъхновява. Възможно е дори да откриете талант, който не сте подозирали, че имате.

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Коментари

Новини Варна