Варна 14°
fallback
Хороскопи
02:12 | 12 октомври 2024
Обновен: 23:19 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Риби

Бъдете нащрек при взаимодействие с банки, данъчни, финансови институции

По материала работи: Александър Дечев

Периодът е силно трансформиращ и с отражение върху финансовото ви състояние или онова, което имате общо. Звездите изискват от вас да проявявате повишена приспособимост, за да извлечете ползи в бързо променяща се среда.

Повечето от вас ще могат да разчитат на семейството си - материално и морално. Някои от вас ще се справят успешно с имотен въпрос, ще инвестират в дома си или пък ще уредят наследства.

Все пак седмицата е изпълнена с изненади, така че е препоръчително да пазите своето внимателно и не помете излишни рискове. Бъдете нащрек при взаимодействие с банки, данъчни, финансови институции, внимателно избирайте на кого се доверявате.

Повишени разходи са доста вероятни, но могат да бъдат и полезни инвестиции.

Дните около Пълнолунието на 17 октомври са доста показателни- какво допринася за благоденствието ви, какво да избягвате, от кого да страните, за да избегнете вид дестабилизация, чисто материална, но не само.

Изненадващи известия, които осветяват връзки и по-далечни перспективи на развитие, отношения с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

През втората част от седмицата получавате известия, предложения, които могат да сбъднат съкровено желание или мечта, или разбирате-какво от това е осъществимо.

Амбициите ви постепенно се усилват.

Любовта е страстна, но и изпълнена с трансформации, а посоката много зависи от това- какво се е натрупало в миналото, защото компромиси трудно се правят, изисква се действие, ако има напрежение, противопоставяне на интереси, а в по-неприятна форма- липса на лоялност. Чудесно ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор. Ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 14 октомври - 20 октомври риби
0 коментара
fallback
fallback