Варна 14°
fallback
Хороскопи
02:11 | 12 октомври 2024
Обновен: 23:15 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Водолей

Хубаво е да не се претоварвате и да бъдете по-внимателни към здравето си

По материала работи: Александър Дечев

Звездите ви подтикват да последвате мечтите си, желанията на сърцето, да смените обстановката, да приемате всичко по-леко и някак „над-нещата“, за да откриете изход и решение, ако се нуждаете от такива, за да избегнете перманентно напрежение…

Ежедневието е доста натоварено за мнозина. Причините могат да бъдат в нови изисквания на работното място, покачваща се конкуренция, необходимост да увеличавате знанията си. Не са изключени и принудителни командировки, адаптивност към нов управленски състав. Вие може да проявите висока  приспособимост, за да излезете победители, така че да заемете лидерски позиции, но чрез борба, а не даром. Все пак пробив можете да извършите в идния месец. До колко това е осъществимо разбирате в дните около пълнолунието на 17 октомври. Тогава ескалира пик от новини, събития, които ви помагат да надникнете в по-далечното бъдеще. Случващото се тогава може да е повод да укрепите връзки и договори, а ако това е невъзможно- вероятно ще ги прекратите или поне ще вземете подобни решения.

Успявате да се представите в оптимално позитивна светлина, а това е повод да получите морално и материално удовлетворение, награда, бонус, финансово поощрение.

Хубаво е да не се претоварвате и да бъдете по-внимателни към здравето си.

Цялата седмица е изпълнена с изненадващи известия, част от тях могат да ви зарадват, а други- ще ви посочат слаби звена, които сте пренебрегвали, но трябва да вземете мерки и преди да изгубите контрол над някои ситуации.

Любовта е на заден план или хладна, практична, но и честолюбива, изискваща.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 14 октомври - 20 октомври водолей
0 коментара
fallback
fallback