Варна 14°
fallback
Хороскопи
02:10 | 12 октомври 2024
Обновен: 23:21 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Козирог

Периодът е важен за кариерното ви развитие и социален статус

По материала работи: Александър Дечев

Периодът е важен за кариерното ви развитие и социален статус. Предвид изминалото затъмнение случващото се може да има доста широко отражение. На първо ниво ви се дават редки шансове в чисто професионален аспект. В друг вариант- звездите ви насочват към ново начало, което не е съвсем ново, а по-скоро вид рестарт, връщане към възможности от миналото, които ви насочват към ваш път и предопределеност и то в по-дългосрочна перспектива.

Успехите може да са дълготрайни, но вероятно не без борба. Не е изключено да ви се налага да отговаряте на повишени изисквания, за да отстоите позициите си, така че да не позволите да бъдете изместени. В друг вариант- трябва да се справяте с конкуренти или откровени недоброжелатели. В повечето случаи това ще стимулира собственото ви развитие, ще ви мобилизира.  В някой случаи ще е повод да смените посоката си на развитие. Показателни, а понякога важни и дори превратни събития, новини и вид решения, може да се очакват в дните на Пълнолунието на 17 октомври.

Целият период е изпълнен с изненади, които ще изискват да отстраните слаби звена, ако има такива, да обърнете внимание на детайли, които може и да не сте забелязвали досега.

През втората част от седмицата получавате приятни известия, вид подкрепа, водите конструктивни разговори, които ще са повод да осъществите ваша идея, намерение или да получите вид удовлетворение.

Партньорските отношения се тестват за здравина, понякога изискват повече компромиси, прояви на диалогичност, а в замяна- ще можете да делегирате отговорности и не само. Все пак ако визията ви за бъдещо развитие е твърде различна, тогава това ще провокира напрежение с широко отражение, изводи, решения. Отново около Пълнолунието, но не само.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 14 октомври - 20 октомври козирог
0 коментара
fallback
fallback