IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:09 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:17 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Стрелец

Можете да укрепите партньорските си отношения и да ги насочите в една по-положителна посока

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Стрелец

Можете да укрепите партньорските си отношения и да ги насочите в една по-положителна посока като мечтаете, обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Хубаво е да прекарвате повече време навън, може би с приятели, това също ще оздравява сърдечните връзки.

Все пак, ако в миналото са се натрупали различия, те ще ескалират, това ще бъде признак за различни интереси и е хубаво за изчистите това чрез общи цели, доколкото е възможно и ако не са преминати някой граници.

Ако говорим за делови контакти, тогава периодът също е подходящ да ги насочите в една по-позитивна посока, дори да се сдобиете с повече популярност и по-престижни обществени позиции, защото определени и влиятелни личности ви подкрепят. Препоръчително е съзнателно да действате в това направление, ако не се чувствате достатъчно подкрепени.

Все пак мнозина ще съществуват в напрегната или конкурентна среда. Някой конфликти могат да ви дестабилизират или дори да предизвикат загуби, пазете се от такива, но и защитавайте интересите си твърдо, до краен предел, за да не бъдат те подменени.

Седмицата е изпълнена с изненади, които могат да ви покажат скрити процеси, ако има такива. В друг случай- спонтанно се разделяте с хора и обстоятелства, вид приоритети, които губят стойност и значение.

Преосмисляте всичко ценно за вас, включително любовта, въпреки че може да са и по-практични теми. Интуицията ви подсказва вярна посока, невидими на пръв поглед опасности, за да се предпазите. Мнозина преживяват дълбок катарзис, нека това да е пречистващ и освобождаващ процес от всичко вредно и токсично.

На 17 октомври предстои Пълнолуние, което може да има превратно въздействие и в повечето случаи-позитивно.

На 17 октомври Венера преминава във вашия зодиакален знак и ще ви надари с доза късмет през следващите дни и седмици. Ако доскоро сте потискали някои ваши чувства, сега те ще избликнат като фонтан.

Коментари

Новини Варна