IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:08 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:09 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Скорпион

През цялата седмица ежедневието е извън традиционния ритъм

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Скорпион

Въпреки всичко, в душата ви се на събира  известно напрежение поради несигурност, когато става въпрос за по-далечни бъдещи перспективи на развитие.

В друг случай вие усещате, че статуквото не може да бъде съхранено, трябва да бъде надградено, необходими са реформи или вземане на мерки, преди да изгубите контрол над някои ситуации. На този етап  не е препоръчително да бъдете твърде активни, така че да поставяте своеобразно ново начало, а по-скоро трябва да следвате тенденциите, да вземате мерки за определени предизвикателства и да се  пазите от евентуална нечестност, на кого се доверявате и т.н. От хората от вашето обкръжение ще действат и реагират изненадващо, това ще е поводът да разбирате на кого можете да разчитате. Не пренебрегвайте случващото се. Може да се налага някой ваши контакти да бъдат реформирани, оздравени, за да не бъдат разрушени в бъдеще. Все пак вие може да прекратите връзки,  които вече не ви удовлетворяват или са ненадежни, нелоялни… Ако сега всичко е наред между вас и ваши партньори, лични или делови, може да се поздравите и ще разчитате на същото и в бъдеще.

Пълнолунието на 17 октомври в по-ярки краски с новини и пик от събития ще ви показва- на кого или какво можете да разчитате.

Ако нещо спонтанно стане в миналото, значи е изживял своето време и не е нужно да се опитвате да го задържате.

През цялата седмица ежедневието е извън традиционния ритъм, може да имате нужда от почивка или да намалите темпото, или да обърнете повече внимание на себе си,  на лични въпроси.

През втората част от периода- водите конструктивни разговори, можете да стигнете до дъното на истини, но това да има положителен ефект.

Хармонизира се и се подобрява най-близката среда на съществуване или се извършват положителни преобразувания през това време..

Бъдете внимателни на път, ако водите юридически дела и при оформяне на документи, ако е възможно отложете на този етап.

Коментари

Новини Варна