Варна 14°
fallback
Хороскопи
02:07 | 12 октомври 2024
Обновен: 23:11 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Везни

Настроението ви почти през цялата седмица ще е силно неустойчиво

По материала работи: Александър Дечев

Настроението ви почти през цялата седмица ще е силно неустойчиво,  защото може да се чувствате неустойчиви предвид променлива подкрепа от страна на хора, които влияят на вашата собствена сигурност- морална и финансова.

В друг случай- борите се за интересите си, проявявате сила и може да излезете победители  като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото или традиционно обкръжение. Някой от вас може да предприемат пътувания, премествания,  които ще се оказват доста вълнуващи,  даващи шансове над обичайното, помагащи ви да се измъкнете от сложни ситуации.  На този етап звездите ви подтикват силно да разчупите статуквото, за да се отърсите от всичко деструктивно и изживял своето време. Всеки сам ще избере своя подход, аз звезди и те ще ви насочват, вие може да се движите по направление, което ви дава „ зелена светлина“, също-  не се опитвате да „ чупите стена с глава“, образно казано.

Дните около пълнолунието,  което е на 17 октомври ви показва на кого можете да разчитате, в личен и делови аспект. Препоръчително е съзнателно и целенасочено да укрепват и връзки,  които допринасят за чувството ви на щастие и вид благоденствие.

Пазете се от конфликти, които могат да навредят на репутацията ви,  това мога да бъдат влиятелни или власт- имащи личности, или такива,  които влияят на високи и честолюбиви планове. В последно време те може да се държат по- нетолерантно,  приемете случващото се като тест  за вашата собствена устойчивост и желания,  визия за бъдещо развитие.

През втората част от седмицата- материализирате желание,  всичко ви се получава с по-голяма лекота,  някой от вас ще проявят голяма гъвкавост и креативност, за да постигнат набелязана цел. На работното ви място се появява личност, която ви подава ръка при нужда.

Вашата покровителка Венера преминава в Стрелец на 17 октомври,  така че ще „ събуди“ огнен ентусиазъм, който ще ви подтикне през следващите дни и седмици да защитавате мнението и идеите си  много по-явно  и категорично.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 14 октомври - 20 октомври везни
0 коментара
fallback
fallback