IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
16:19 | 12 октомври 2024
Обновен: 18:21 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Дева

Нарастват шансовете да хармонизирате и подобрите семейната среда

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Дева

Периодът е подходящ  да подействате добре на финансовото си състояние. Това може да се случи като получите награда за полагане от вас усилия,  като се изкачите по йерархичната стълбичка,  материализирате своя желание.

През цялото време ще се налага да защитавате интересите си от конкуренти,  а понякога и недоброжелатели. В оптимален случай- инвестирате във вашето бъдеще, може да направите някакъв компромис или пък да „ дадете едно, за да получите друго и по-ценно“, всеки сам ще прецени за себе си какво трябва да плати и дали това си заслужава цената  за определена цел.

Цялата седмица е изпълнена с изненади в информационния поток, част от тях ще ви зарадват, други ще ви подскажат,  че трябва да внимавате на кого се доверявате, може би е уместно да се дистанцирате от определени личности,  които са не надежни..

Дните около Пълнолунието, което е на 17 октомври,  ще е доста показателно,  ще ви предостави пик от събития и новини.

От вас ще се изисква да укрепите отношения, които допринасят за благоденствието ви,  но и да се дистанцирате от други,  които могат да предизвикат загуби,  ако има такива, ще ги идентифицирате и нека това да е повод  да вземете мерки.

През втората част от седмицата водите емоционални и конструктивни разговори,  привличате повече внимание и подкрепа,  имате на кого да разчитате.

Чувате приятни новини. Нарастват шансовете да хармонизирате и подобрите семейната среда.

Коментари

Новини Варна