IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:06 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:13 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Лъв

Периодът е изпълнен с изненади, които могат да се отразят на социалния ви статус

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Лъв

Повечето от вас проявяват висока социална активност, създават и укрепват връзки, които се превръщат в повод да утвърдите авторитета си в колектив,  да заемете по престижни обществени позиции. Имате много рядък и уникален шанс да постигнете успех и по този начин,  на който ще разчитате през следващите месеци,  а може и повече.

Във вашето обкръжение вероятно има личности,  които много силно ви подкрепят  и могат да се превърнат в мост към ваш просперитет,  по-добър социален статус,  шанс да разширите хоризонтите си на развитие. Не всички обаче, са чак толкова доброжелателни. Вие трябва да се пазите от скрити врагове, вид конкуренти и недоброжелатели,  които могат да ви навредят.

Не е изключено да бъдете въвлечени и в словесни двубои,  които изискват да защитавате мнението и интересите си над обичайното. Крайният резултат много ще зависи от това- какво се е натрупало в миналото, от собствения ви аргументиран подход и убедителност в изказа,  в това- на кого можете да разчитате.

Периодът е изпълнен с изненади,  които могат да се отразят на социалния ви статус,  отстранете слаби звена своевременно, за да не им позволите да прорастват и занапред.

В дните на пълнолунието на 17 октомври и през втората част от периода- ескалират емоционални разговори, пик от събития, внимавайте да не ви въвлекат в „ словесна война“. Някой от вас ще прекратят връзки и договори, ще вземат мерки, за да защитят интересите си…

Вашите чувства са ярки, силно трансформиращи,  вероятно и не без причина, а поради външни фактори, всичко това се отразява на любовта и на най-близки отношения, които явно трябва да се реформират, за да се сниши известно напрежение или пък да не се изгуби контрол на определени ситуации.

През последните дни от седмицата, някой теми сами намират изход и решение, а това  има значение  за сърдечните връзки.

Коментари

Новини Варна