IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:04 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:14 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Рак

Съществуват някакви алтернативи, шанс да си върнете нещо от миналото

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Рак

Марс е във вашия зодиакален знак, вече трябва да сте усетили и как ви действа,  той повдига вашият тонус и адреналин,  подтиква ви към действие,  повече борбеност и решителност,  така че сами  да извоювате успехи,  на които ще можете да разчитате и в бъдеще. Това ще е сложен и сравнително дълъг процес, който ще се проточи до пролетта на 2025 г. На този етап, тази планета ще ви потиква силно да проявявате по-висока инициативност,  така че да хармонизирате и стабилизирате живота си, както в личен, така и в делови аспект.

 Ако чувствате известно неудовлетворение, което касае отношение в дома, може да са битови или имотни казуси, приоритети, които се отнасят до местоживеене, тогава трябва да се подчертае, че вие можете да въздействате на тези процеси над обичайното, а крайният резултат ще зависи от собствената ви воля. Това е сила, но и отговорност. Вие може да насочите тази  мощна енергия в конструктивна посока като не губите крайни цели, а това преобрази средата ви на съществуване в една положителна посока.

Ако не канализирате енергията на Марс по горе- описания начин,  тогава тя ще прерасне в вно напрежение,  вид агресия,  включително и към близките ви  и със съответните последици.  Дребни ваши действия могат да имат широко отражение,  да определят тази среда на съществуване… Тя се отразява и на високи,  честолюбиви планове,  вид стабилност и социален статус.  До колко се движите в правилна посока- чрез пик от събития, новини,  вие разбирате в различна степен и в дните на Пълнолунието,  което е на 17 октомври.

През втората част от седмицата хармонизирате сърдечни отношения, с вашия партньор или пораснали деца, ако имате такива.

През цялата седмица ескалират изненади,  които ви показват на кого можете да разчитате.

Ежедневието забързва своя ритъм от повече дела, които стават по- конструктивни.

Съществуват някакви алтернативи, шанс да си върнете нещо от миналото,  ако желаете разбира се.

Коментари

Новини Варна