IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:03 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:06 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Близнаци

Звездите продължават да акцентират  върху сърдечни отношения - с ваш партньор или пораснали деца

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Близнаци

Звездите продължават да акцентират  върху сърдечни отношения - с ваш партньор или пораснали деца,  ако имате такива.  От вас може да се изисква да инвестирате повече в близките си- чисто материални средства  или повече време и внимание. Ще бъдете силно предизвикани да реагирате по този начин, ако всичко е наред между вас,  връзките са перспективни.  Ако между вас обаче,  в миналото са се натрупали недоразумения,  сега те ще ескалират като конфликт на интереси.

В по-ярки краски звездите ще ви показват- до колко  гледате в една посока,  можете да си бъдете взаимно полезни и да се подкрепяте, морално и материално.  Ако определени личности ви нанасят загуби и в един по-широк смисъл,  тогава ще ви е доста трудно  да правите повече компромиси  и реакцията ще е доста бурна.  Можете да прекратите отношения,  които са без перспективни или да реагирате решително,  така че да не позволите  неблагоприятни въздействия и занапред.

Теми, които ви занимават сега,  едва ли ще приключа толкова бързо и лесно,  така че е хубаво да си изградите една по-дългосрочна стратегия,  за да спечелите, а не обратното.

Ако това не е ваша тема,  тогава ще се концентрирате върху ваш бизнес, който пак така може да изисква инвестиции.

Целият период е изпълнен с изненади,  може да сте в фокуса от събития,  които ще ви показват в по-ярки краски с какво и кого можете да продължите напред,  от кого или какво трябва да си пазите гърба. Ако някой е склонен да  ви се отразява деструктивно,  ще можете да го идентифицирате и нека това да е повод да вземете мерки.

Ежедневието не протича по предварителен график,  може да ви се налага да се справяте с въпроси, които са изостанали, за да не изгубите контрол над тях.

През втората част от седмицата ще се радвате на все повече добронамереност и разбиране,  подкрепа от външни фактори.

Въпреки всички предизвикателства и неустойчивост, повечето от вас разчитат на доза късмет, съществуват обстоятелства или конкретни личности,  които радват сърцето ви, въодушевяват ви, дават ви шанс в избрано направление. Някои от вас ще направят важен избор,  който ще преобрази живота в бъдеще. Дните около пълнолунието на 17 октомври ще е много показателно,  ще ви помогне да надникнете в „ далечината“ на вашето бъдеще.

Коментари

Новини Варна