IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:02 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:09 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Телец

Продължава да ескалира известно напрежение на работното ви място

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Телец

Продължава да ескалира известно напрежение на работното ви място. Пред вас стои сложната задача  да отстоявате мнението и интересите си без конфликти,  а по един аргументиран и гъвкав подход в изказа. Това не винаги ще е лесно и вие перманентно може да бъдете подтиквани да водите разяснителни разговори и преговори,   да се справяте с повишена конкуренция,  нови изисквания или по-агресивно и нетолерантно отношение  от страна на някой ваши колеги.

В обективно предизвикателна атмосфера- мнозина ще излязат победители,  ще направят важни стъпки с широко отражение,  които ще имат позитивен ефект върху  финансовото ви състояние,  професионална реализация.  Вие или ще преодолеете някакво предизвикателство,  което се акумулира от външни фактори,  или ще бъдете принудени да си потърсите и намерите нова и по- подходяща за вас реализация,  която ви дава шанс за по-добро заплащане,  възможност да просперирате в по- добронамерена обстановка.

Въпреки всичко сега и в близкото бъдеще- от вас ще се изисква да бъдете социално по- активни,  да създавате и укрепвате полезни контакти,  така по-лесно ще се справяте с определени ситуации.  Не е изключено да се налага и перманентно да увеличавате вашите знания или да акцентирате  върху собствената си компетентност и способност да я изразявате.

През първата част от седмицата ескалират изненади  във вашите партньорски отношения, лични или делови,  нека това да е повод да изчистите слабости,  за да не позволите те да ви влияят и в бъдеще.

През втората част от периода- укрепвате сърдечни и любовни връзки,  радвате се на все повече добронамереност и разбиране от отсрещната страна или пък се появяват повече хора,  на които можете да разчитате.

Венера,  вашата покровителка преминава в Стрелец на 17 октомври,  така че през следващите дни и седмици- вие ще преследвате целите си с повече страст и ентусиазъм.

Пълнолунието на 17 октомври  ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще,  дребни действия ще имат по-широко отражение и пак така- в чисто професионален аспект,  ще ви се покаже в по-ярки краски  с какво можете да продължите напред или е по-добре да го оставите в миналото.

Коментари

Новини Варна