IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
02:01 | 12 октомври 2024
Обновен: 21:18 | 12 октомври 2024

Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Овен

Тема за вас са партньорски отношения, лични и делови, които влияят на вашата стабилност

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 14 октомври - 20 октомври 2024 - Овен

Все още водеща тема за вас са партньорски отношения, лични и делови, които влияят на вашата стабилност,  чувство за щастие,  определят бъдеще при перспективи на развитие.

Някои от вас ще попадат в ситуация,  която изисква да защитавате  вашата „ територия“ и интереси над обичайното.

Ако сте се сблъсквали с някакви несправедливости,  сега те ще изплуват на повърхността  подобно на  „ нагорещен фонтан“  и няма да е лесно  да владеете своите емоции.  Звездите в по-ярхи краски ще ви показват сфери,  които се нуждаят от  вид трансформация и „ базисен ремонт“,  преди да сте изгубили контрол над някой ситуации. Нека тази мощна енергия  да се канализира в конструктивна посока  като неговите крайна цел от поглед.

На 17  октомври предстои пълнолуние,  на което можете да въздействате над обичайното,  възползвайте се. Това е едно от най-важните пълнолуния за вас през годината,  защото включва и вашия зодиакален знак. „Колелото на Съдбата“ може да се завърти в една или друга посока според това- на кого можете да разчитате, какви връзки укрепвате. Комуникацията все още е проводник на възможности над обичайното. Чрез вашата убедителност и дар слово  вие сте способни да превъртите всякакви предизвикателства в полза.

Все пак е препоръчително  да се пазите от конфликти,  които могат да се провлачат дълго и със съответните последици.  Стремете се да не си създавате силни врагове или недоброжелатели,  които могат да въздействат и на социалния ви статус.

Цялата седмица е изпълнена с изненади,  те пак така ще акцентират  върху  зони от вашия живот,  които се нуждаят от вид обновление,  да бъдат реформирани,  защото статуквото не може да бъде съхранено. Всичко насочва към взаимоотношенията… Изглежда,  че те се отразяват и на финансовото ви състояние.

Възможни са повишени разходи,  в оптимален случай те ще са полезни инвестиции. Ако определени личности и ви дестабилизират материално, между вас съществува конфликт на интереси,  сега е подходящо да въздействате,  вероятно това ще се случи спонтанно.

Вашите чувства са дълбоки, стигате до дъното на истини,  можете да действате стратегически.

Във вашия дом и семейство  също се оформя силен акцент,  вие може да го използвате за  подобряване на  фона у дома чрез инвестиции, ремонти, взаимопомощ.   Можете обаче да реагирате- чрез противопоставяне,  известна агресия или нетърпимост  към неудовлетворяващи ситуации,  а това разбира се ще има силен и деструктивен ефект,  но всеки сам ще избере  своята посока.

Коментари

Новини Варна