Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:11 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:17 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Водолей

Повечето от вас са силно концентрирани върху възможността  да разширят хоризонтите си на развитие

По материала работи: Александър Дечев

Повечето от вас са силно концентрирани върху възможността  да разширят хоризонтите си на развитие.  Това може да се случи  като разширите влиянието си, привлечете повече хора на ваша страна.

Може да очаквате успехи при демонстрация на висока квалификация. Все пак не е изключено да се налага да увеличавате вашите знания, за да защитите позициите си на работното място.

Някой от вас  ще изпитат известно напрежение в ежедневието поради необходимостта  да отговорят на нови и по-високи изисквания,  но вие може да се справите отлично, да демонстрирате най-доброто от себе си, а това да има позитивен ефект върху репутацията ви, обществено положение и кариерно развитие.

Периодът е много важен за чисто материални въпроси, може да постигнете успехи, които са стабилизиращи,  на които ще можете да разчитате като минимум през едните около шест месеца, а може и много повече.

Все пак е препоръчително да се пазите от конфликти с ваши колеги, които могат да се провлачат дълго, да кажем до март 2025 г. и  със съответните последици.

Не е изключено на работното място да се смени управленския състав,  а това да се отрази на вашите ангажименти  и от вас да се изисква повишена адаптивност.

Пазете се от спорни въпроси, които могат да прераснат в съдебни казуси. Ако водите юридически дела, тогава е препоръчително да бъдете изрядни в документи.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл- обсебват вниманието ви,  повод за мобилизация,  така че да се справите с някакво предизвикателство.

На хоризонта се очертават пътувания,  те могат да преобразят бъдещи перспективи на развитие.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади,  особено през втората част на седмицата. Това ще ви помогне да погледнете в по-далечното бъдеще, да сглобите една цялостна картина, знанието винаги е сила.

Укрепват се контакти, договори, които са перспективни, останалите внезапно могат да се разпаднат.

През целия период ще можете да разчитате на доза късмет или пък на близки и любими хора.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври водолей
0 коментара
fallback
fallback