Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:10 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:26 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Козирог

Водеща тема за повечето от вас е кариерното развитие и професионална реализация

По материала работи: Александър Дечев

Водеща тема за повечето от вас е кариерното развитие и професионална реализация. Вие имате уникален шанс да извоювате успехи, на които ще можете да разчитате през следващите месеци и дори години. Можете да утвърдите авторитета си на работното място или пък да си върнете някакъв шанс от миналото. Например, може да се върнете на стара работа  или пък най-накрая да получите позиция,  към която сте се стремили дълго.

 Всичко това няма да се случва даром, а на фона на висока конкуренция, понякога дори недоброжелатели, в краен случай- откровени врагове.  Внимавайте на кого се доверявате и допускате до себе си, това може да ви спести доста бъдещи недоразумения и неприятности. избягвайте конфликти, които пак така могат да се провлачат и занапред.

Мнозина ще могат да разчитат на приятелска подкрепа, на колектив, в който съществуват. Благодарение на всичко това- вие ще се сдобивате с по-голяма увереност, а бъдещето ще е по-светло или сигурно.

Чувате добри новини и предложения или пък водите доста конструктивни разговори,  чрез които ще се справите с  някой предизвикателства.

Партньорските отношения-  може да ви изглежда,  че човекът до вас не проявява твърде голямо разбиране,  на практика може да е точно така, нека това да е повод да изчистите различия, това може да се случи като делегирате отговорности, водите конструктивни разговори, обсъждате бъдещи перспективи на развитие и общи интереси…

През втората част от седмицата  ескалират изненади,  които ще ви покажат на кого и какво можете да разчитате,  кой допринася за благоденствието ви или ви дестабилизира,  така че да си изградите оптимално правилна стратегия.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври козирог
0 коментара
fallback
fallback