IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
02:09 | 5 октомври 2024
Обновен: 19:24 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Стрелец

Вашата социална активност се покачва, защото се налага да утвърдите позициите си в колектив

По материала работи: Александър Дечев
Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Стрелец

Вашата социална активност се покачва, защото се налага да утвърдите позициите си в колектив, понякога да отговорите на повишени изисквания и очаквания или пък да се справите с голяма конкуренция, за да защитите интересите си, да се предпазите от загуби и в един по-широк смисъл.

Може да се върнете в колектив, в който сте били и преди или пък стари и неразрешени казуси отново се активират. Приоритети, които ви занимават сега и се отразяват на бъдещи перспективи на развитие, на социален статус, ще продължат да обсебват вниманието ви до март 2025 г . В началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се.

Трябва да помните, че вашият просперитет на този етап се определя пряко и над средното ниво от подкрепа и одобрение на определени личности, които влияят на бъдещи перспективи на развитие. От тази гледна точка- ще се концентрирате да укрепвате контакти, чрез които по-лесно ще осъществявате намеренията си, също- ще си изградите дългосрочна  стратегия, така че да отговаряте на вид предизвикателства в лицето на конкуренти или дори недоброжелатели. Действайте така, както искате да съществувате през следващите месеци и като емоционален фон и не само.

Периодът е отличен да оздравите партньорските си връзки. Отлично ще ви действа, ако прекарвате повече време навън с любим човек.

Можете да укрепите и подобрите семейната среда на съществуване.

Някой от вас ще бъдат силно изкушени от тайна любов или ще крият част от своите чувства..

През втората част от седмицата ескалират изненади,  които ще ви покажат на кого и в каква степен можете да разчитате.

Коментари

Новини Варна