Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:07 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:17 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Везни

Седмицата е изключително важна за вас  дни след новолуние със затъмнение и при нарастваща Луна

По материала работи: Александър Дечев

Седмицата е изключително важна за вас  дни след новолуние със затъмнение и при нарастваща Луна.

Мнозина ще получат много силен стимул  да надскочат успехите си, да разширят хоризонтите си на развитие. Вие действително можете да направите проби в кариерното си развитие, можете да повишите доходите си или пък да стабилизирате позициите си на работното място. Това няма да е даром,  а следствие на ваша висока инициативност, забележителна борбеност и пробивност, които могат да направят силно впечатление на околните, а вие да извоювате своеобразна победа,  да се справите с предизвикателство или да превъртите трудности в полза…

Всичко това може да преобрази бъдещи перспективи на развитие,  това ще бъдат успехи,  на които ще разчитате и през следващите месеци.

Все пак трябва да бъдете много внимателни, защото теми, които ви занимават сега,  ще обсебват вниманието ви като Минимум до март 2025 г.

Ценете високо онези, които допринасят за благоденствието ви,  ще можете да разчитате на тях и занапред.

Обръщайте специално внимание  на някой предизвикателства, изградете си дългосрочна стратегия,  така че да не провлачвате евентуални трудности,  да не им давате възможност да ви съпътстват или поне да ги минимизирате.  В началото винаги по-лесно се влияе,  а сега вие насочвате тенденции над обичайното,  защото Слънцето е във вашия знак  и висшите сили ви се доверяват на вашата собствена воля,  както казах вече- над обичайното,  това е сила и отговорност.

Любовта е на заден план или пък се влияе силно от практични и рационални оценки- до колко можете да разчитате на човека до вас. В повечето случаи- вие ще можете да разчитате на човека до вас  и това ще укрепи привързаността. Ако в някой случай това не е така,  тогава през втората част на периода ще възникнат изненади,  които ще ви посочат-    какво имате какво се е натрупало в миналото  и трябва да премахнете,  така че да избегнете несигурност  в бъдеще.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври везни
0 коментара
fallback
fallback