Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:06 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:26 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Дева

Периодът е отличен  да подействате добре за вашите доходи и финансово състояние

По материала работи: Александър Дечев

Периодът е отличен  да подействате добре на вашите доходи и финансово състояние.  Някои от вас ще си върнат шанс за печалби, които са съществували,  но не са се реализирали и ето,  че сега възниква право на „ втори опит“.

Ако някой нещо ви дължи, тогава може да се разплати с вас.

Звездите ви показват в по-ярки краски до какви високи хоризонти можете да се изкачите и следствие на вашите амбиции и действия до този момент.

Можете да направите проби в кариерното си развитие или да материализирате ваше желание, което пряко ще рефлектира върху общественото ви положение и социален статус.

Водите доста конструктивни разговори, радвате се на добронамереност и разбиране от страна на мнозина.

Все пак не всички ще са чак толкова доброжелателни към вас и вие може да съществувате във високо конкурентна среда. Не е изключено да ви се налага да защитавате интересите си над обичайното.

Ако някой е способен да ви нанесе щети, вие ще можете да го идентифицирате, нека това да се превърне в повод да се разграничите от онези,  които действително се превръщат в проводник на загуби, материални или морални.

Полезно е и да се пазите от конфликти,  които могат да се провлачат дълго и пак така да се способни да стабилизират финансово.

Избирайте стратегия спрямо околните и винаги ще печелите,  това е водеща задача на този етап.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври дева
0 коментара
fallback
fallback