Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:05 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:18 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Лъв

През цялата седмица информационният поток е много усилен

По материала работи: Александър Дечев

През цялата седмица информационният поток е много усилен. Чувате важни новини, водите разяснителни разговори и преговори. В този процес може да узнаете тайни, ако има такива.

Активират се спорни въпроси, които не са намерили изход и сега търсят решение. Миналото ви застига по някакъв начин, анализирайте го,  за да си изградите оптимално правилна стратегия. Хубаво е да се пазите от конфликти, скрити врагове или се постарайте да не си създавате такива. Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни на кого се доверявате и допускате до себе си.

Някои от вас ще прекратят контакти, които са без перспективни.

Нека това  тълкувание не ви плаши,  защото безспорно  около вас ще има и такива личности, на които ще можете да разчитате и ще са повод за вашия просперитет и щастие.

Всъщност,  въпреки някой предизвикателства, сега вие може да се сдобиете с популярност,  можете да заемете по-добра обществена позиция, следствие на ваши и комуникативни способности, убедителност,  креативност в общуването, защото все пак има кой да ви подаде ръка при нужда, а някой от вас  дори ще се радват на вид опека.

Любовта я откривате във вашия дом  или пък вашия дом се превръща и във ваша крепост.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври лъв
0 коментара
fallback
fallback