Варна 20°
fallback
Хороскопи
02:04 | 5 октомври 2024
Обновен: 21:14 | 5 октомври 2024

Седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 2024 - Рак

Повечето от вас ще се чувстват подкрепени от страна на любими хора

По материала работи: Александър Дечев

Повечето от вас ще се чувстват подкрепени от страна на любими хора - партньор или деца,  ако имате такива.

Въпреки всичко в душата на мнозина е неспокойно,  вероятно има някакви теми,  които са неудовлетворяващи за вас,  а вие изисквате промяна.  Вариантите могат да бъдат много и различни,  например- мога да ескалират спорни въпроси, които се отнася до недвижимо имущество, место- живеене,  разбирателство с някой членове на семейството.  Добрата новина е,  че затова може да се намери изход и вариант,  понякога и „ авариен“, допитвайте се до интуицията си,  разчитайте на натрупан опит от миналото, така че да действате и реагирате различно и да получите по-добър резултат от преди.

Дребни ваши действия имат широко отражение  и могат да преобразят средата ви на съществуване,  крайният резултат ще зависи много от собствените ви реакции и какво всъщност желаете.

До края на седмицата се намирате в чудесен период, през който можете да „ минете между капките“,  да извлечете полза от сложни или предизвикателни ситуации,  да излизате победители, винаги да намирате начин.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения,  които могат да се провлачат дълго, да кажем през следващото полугодие, защото сега се задават теми и тенденции,  които ще обсебват съзнанието ни и занапред. Действайте така, както искате да бъде като емоционален фон и не само, през следващите месеци  и като минимум до март 2025 г.

Автор на статията:
Александър Дечев
Седмичен хороскоп Хороскоп за седмицата Хороскоп за днес седмичен хороскоп 7 октомври - 13 октомври 7 октомври - 13 октомври рак
0 коментара
fallback
fallback